Een vraag? Een suggestie?
Raadpleeg de help-pagina
Tel: 015 78 7600
Mail: klant.BE@wolterskluwer.com
Formuleer uw vraag

Interesse?

Wenst u wetgeving, arresten en vonnissen, praktische commentaren, nieuwsberichten en modellen en formulieren m.b.t. overheidsopdrachten? 


Zakboekje Overheidsopdrachten - Klassieke sectoren 2018

Luc Westhovens
 
 

In het Zakboekje Overheidsopdrachten- Klassieke sectoren 2018 legt Luc Westhovens overheidsopdrachten stap voor stap uit: van de opstelling van een bestek via de plaatsing tot en met de uitvoering van de opdracht. Ook aanverwante thema’s zoals de erkenning van aannemers en de opdrachten voor rekening van gemeenten worden helder en beknopt uitgelegd. De informatie wordt aangevuld met praktijkvoorbeelden, relevante uittreksels uit de wetgeving en belangrijke rechtspraak.

Deze grondig vernieuwde editie is volledig afgestemd op de nieuwe overheidsopdrachtenwetgeving die van kracht is sinds 30 juni 2017.

Dit Zakboekje Overheidsopdrachten – Klassieke sectoren is het eerste deel in een reeks van twee. In het tweede deel - het Zakboekje Overheidsopdrachten – Wetboek – bundelt auteur Patrick Thiel alle relevante wetteksten rond overheidsopdrachten voor zowel klassieke als speciale sectoren in een handig zakboekformaat. 

U kan dit boek onmiddellijk bestellen op de Wolters Kluwer webshop.

Bij aankoop van Zakboekje Overheidsopdrachten - Klassieke sectoren 2018 samen met Zakboekje Overheidsopdrachten - Wetboek geniet u een korting van 15%.


U heeft niet voldoende rechten om dit document te raadplegen.